Over ons


Thamara Puts

Wie ben ik?

Mijn naam is Thamara Puts, moeder van twee kanjers, cadeau moeder van drie kanjers en schoonmoeder van tot op heden drie kanjers. Eigenaresse van Putsies Fotografie opgericht in 2012.

Fotografie is letterlijk met de paplepel door mijn vader ingegoten en het was dan ook niet raar dat ik na jaren van fotograferen als hobby de stap wilde nemen voor mezelf te beginnen. Met een passie voor de mensen en hun verhaal wilde ik graag het beste in hen op beeld naar voren halen. 

In een paar woorden.

Creatief, doorzetter, ondernemend, eigenwijs, nieuwsgierig, bourgondisch, had ik eigenwijs ook al genoemd? 

De Studio & winkel

 In de Bisschopsmolenstraat te Etten-Leur openen we binnenkort onze nieuwe winkel-studio-atelier. Voorlopig werken we tijdens de verbouwing even op afspraak op ons thuis adres nr 64a. Een plek waar we tevens een aanname punt hebben voor Goudsmederij de Hamerslag van mijn partner Jurgen van Laarhoven.Putsies Fotografie

Bisschopsmolenstraat 64a  4876 AP   Etten Leur

Putsies 06 149 85 619