Over ons

Thamara Puts

Wie ben ik?

Mijn naam is Thamara Puts, moeder van twee kanjers, cadeau moeder van drie kanjers en schoonmoeder van een variabel aantal schoonkinders. Eigenaresse van Putsies Fotografie opgericht in 2012.

Fotografie is letterlijk met de paplepel door mijn vader ingegoten en het was dan ook niet raar dat ik na jaren van fotograferen als hobby de stap wilde nemen voor mezelf te beginnen. Met een passie voor de mensen en hun verhaal wilde ik graag het beste in hen op beeld naar voren halen. 

In een paar woorden.

Creatief, doorzetter, ondernemend, eigenwijs, nieuwsgierig, bourgondisch, had ik eigenwijs ook al genoemd? 

De Studio & winkel

 In de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur runnen wij onze nieuwe winkel-studio-atelier. Hier werk ik samen met mijn partner meester goudsmid Jurgen van Laarhoven van Atelier de Hamerslag.


Vaak krijg ik de vraag: Wat fotografeer jij?

Vaak krijg ik de vraag: Wat fotografeer jij?

Dat is een vraag waar ik geen pasklaar antwoord op heb. Over het algemeen fotografeer ik wat er op mijn pad komt. Zo begon ik vooral met bruiloften en kinderen maar dat dekt inmiddels de lading al lang niet meer.

Van een klein studiootje op zolder ben ik inmiddels uitgegroeid naar een mooie locatie met een studio en winkel in één. Hier heb ik net wat meer mogelijkheden dan voorheen.

Maar mijn studio is ook mobiel, zo maak ik ook schoolfoto's of bedrijfsportretten op locatie.

Uitgebreide luxe visagie shoots in de studio voor jezelf of voor je portfolio als model.

Prachtige albums van mooie materialen helemaal custom made voor je bruiloft of je bijzondere newborn shoot.

Ik heb een galerie waar ik wat werk heb hangen op diverse materialen maar natuurlijk kan ik ook iets tofs op maat maken. 

Zakelijk kom ik regelmatig met mijn camera bij bedrijven waar ik een dagje meekijk en alles vastleg, of heerlijke food fotografie bij mij in de studio of op je eigen locatie. 

Er is weinig wat ik niet aanpak, gewoon omdat ik alles leuk vindt om te doen of om uit te proberen.

Wat ik het leukste vind? (Naast mijn vrije werk, want ik heb altijd wel mijn camera mee) Dat zijn denk ik wel de portretten in de studio, van de kleintjes tot de oudere generatie. Ik hou ervan... Het is even een momentje waar je in korte tijd ook elkaar een beetje leert kennen. En hoe mooi als mijn model achteraf trots is op zijn of haar foto en er een blij gevoel van krijgt. Heerlijk!

Putsies Fotografie

Bisschopsmolenstraat 112  4876 AR   Etten Leur

Putsies 06 149 85 619