Over ons


Thamara Puts

Wie ben ik?

Mijn naam is Thamara Puts, moeder van twee kanjers, cadeau moeder van drie kanjers en schoonmoeder van tot op heden drie kanjers. Eigenaresse van Putsies Fotografie opgericht in 2012.

Fotografie is letterlijk met de paplepel door mijn vader ingegoten en het was dan ook niet raar dat ik na jaren van fotograferen als hobby de stap wilde nemen voor mezelf te beginnen. Met een passie voor de mensen en hun verhaal wilde ik graag het beste in hen op beeld naar voren halen. 

In een paar woorden.

Creatief, doorzetter, ondernemend, eigenwijs, nieuwsgierig, bourgondisch, had ik eigenwijs ook al genoemd? 

De Studio & winkel

 

In de Bisschopsmolenstraat te Etten-Leur heb ik inmiddels een heerlijke plek gevonden waar ik mijn studio in 2017 heb geopend. Een plek waar we tevens een aanname punt hebben voor Goudsmederij de Hamerslag van mijn partner Jurgen van Laarhoven.Putsies Fotografie

Bisschopsmolenstraat 54-62   4876 AP   Etten Leur

Putsies 06 149 85 619