Over ons

Thamara Puts

Wie ben ik?

Mijn naam is Thamara Puts, moeder van twee kanjers, cadeau moeder van drie kanjers en schoonmoeder van een variabel aantal schoonkinders. Eigenaresse van Putsies Fotografie opgericht in 2012.

Fotografie is letterlijk met de paplepel door mijn vader ingegoten en het was dan ook niet raar dat ik na jaren van fotograferen als hobby de stap wilde nemen voor mezelf te beginnen. Met een passie voor de mensen en hun verhaal wilde ik graag het beste in hen op beeld naar voren halen. 

In een paar woorden.

Creatief, doorzetter, ondernemend, eigenwijs, nieuwsgierig, bourgondisch, had ik eigenwijs ook al genoemd? 

De Studio & winkel

 In de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur runnen wij onze nieuwe winkel-studio-atelier. Hier werk ik samen met mijn partner meester goudsmid Jurgen van Laarhoven van Atelier de Hamerslag.


Putsies Fotografie

Bisschopsmolenstraat 112  4876 AR   Etten Leur

Putsies 06 149 85 619