Portfolio en de mogelijkheden

Zwangerschap

Zo bijzonder wanneer ik een aanstaande mama voor de lens krijg. Wat blijft het keer op keer speciaal om deze buikjes vol van een groot wonder vast te leggen.

Newborn

De allerkleinste, de mini wereldwondertjes. Zo bijzonder, ik kom graag bij je thuis om de kleine in alle rust te fotograferen maar uiteraard zijn jullie ook welkom in de studio. 

Kinderen

De grootste lol beleef ik met al die eigenwijze spruiten voor de lens. Vaak met hun eigen plan voor de foto, dat maakt het nog veel leuker.


CakeSmash

Wat een feest als die kleine baby plots alweer bijna een jaar is, hoe leuk is dat om te kunnen vieren in de vorm van een CakeSmash. Samen bedenken we een thema en de kleurtjes, ik bestel een reuze thema cupcake taartje en dan hopen dat ze lekker gaan kliederen. Leuk om bijvoorbeeld de uitnodigingen voor het feestje van te maken.

Buitenshoot

Naar buiten is voor mij zeker geen straf, we spreken af bij een locatie naar wens en daar maken we een spontane serie foto's. Ongedwongen en met ruimte om wat te kletsen en voor de kinderen vrij te spelen. Ook mooi aan zee, ga je mee?

Diversen in de studio

In de studio is het vooral mijn bedoeling dat ieder model zich op de eerste plaats thuis voelt, we starten dan ook altijd gezellig aan tafel, een bakje koffie of iets fris. voor de kleintjes is dat een heel belangrijk moment. Wanneer zij zien dat papa of mama mij echt wel aardig vinden heb ik een meer ontspannen snoetje op de foto. Natuurlijk heb ik ook speelgoed om even de spanning weg te nemen. Tussendoor is er ruimte om een keertje de studio te bekijken en we kunnen alvast wat ideetjes en wensen doornemen. Bij een studio shoot neem je naast wat je aan hebt gerust nog wat setjes mee, wil je dan tussendoor wat wisselen dan is dat geen enkel probleem. Ik heb een grote spiegel waar je nog even je make-up kan doen maar ik kan ook een visagiste inhuren die het plaatje compleet maakt inclusief haarstyling. Natuurlijk heb ik voor het verschonen en omkleden van de allerkleinsten een aankleedtafel en een extra kacheltje. Loop gerust eens ons pandje binnen of bel/mail/app voor de mogelijkheden.