Fantasie Fotoshoot Kids


Nieuw bij Putsies! In samenwerking met onze jongste zoon Joep creëren we een magische fantasie foto in combinatie met een lievelingsdier of fantasie dier van jouw kind. Joep studeert game-art en animatie aan het Sint-Lucas in Eindhoven, hij tekent al van kleins af aan en maakt deze tekeningen digitaal. Samen kwamen wij op dit gave concept. Een schets in combinatie met je kind. 

 

Vooraf bespreken we de wensen van de kinderen en gaan we aan de slag in de fotostudio voor een juiste foto. Na de fotoshoot gaat Joep aan de slag met de beelden en de wensen en zo maakt hij een gave persoonlijke afbeelding op maat. 

Bovenstaand zijn wat voorbeelden maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Op een dier, een eenhoorn of een stoere dino, alles kan. Op de rug van een Giraffe, rijdend op een vis of slingerend tussen de apen in de jungle... 

 

Kosten van de shoot inclusief 1 bewerkte foto met dier €150,-

Extra foto van dezelfde shoot bewerkt met een schets: €35,-

 

Zo kun je ook bijvoorbeeld twee kinderen op 1 afbeelding maar ook beide kinderen los op een eigen afbeelding doen. 

 

Heb ik bij jou op school foto's gemaakt dan krijg je een korting van €25,- op de shoot en betaal je nu €125,-

 

In onze winkel/studio hebben we voorbeelden van prints en materiaal, want hoe gaaf is het om deze afbeelding af te drukken in groot formaat voor de kinderkamer? Of juist heel groot als kunst midden in de woonkamer?

 

Reserveren? Vul dan onderstaand formulier in of bel/mail app naar 0614985619 putsies@hotmail.com

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.