Een aantal mogelijkheden...

Modellen Shoot

Fotoshoot inclusief visagie en mooie suptiel bewerkte foto's als resultaat.

Wil jij ook een modellendag beleven? Maak een afspraak in onze studio.

Kosten: €295,- inclusief visagie en modellen coaching. 

Inclusief twee kledingwissels en twee keer visagie. En een link naar de foto's waar je naar hartenlust kunt bestellen.

 

Concept in beeld

Uw bedrijf op locatie in beeld, de passie voor uw vak of product dat is waar we hier de nadruk op leggen. Of het nu gaat om een ambacht of een dienst, alles mag. Fotografie voor de menukaarten of website. Vraag naar de mogelijkheden. Van mooi sfeerbeeld tot informatieve beelden.


Kunst

Fotografie op maat voor uw bedrijf of in huis. Mooie handgemaakte panelen met foto's afgedrukt op hoogwaardig aluminium.

Vraag naar de mogelijkheden. In onze galerie kun je al een keuze maken uit diverse werken maar daarnaast hebben we ook een bestand van mooi afbeeldingen. Liever iets op maat? Laten we samen brainstormen en zo tot een mooie blikvanger komen. Prijzen afhankelijk van de materialen en afmetingen. Voor ieder wat wils.

NewBorn

Een mooie reportage van die kwetsbare eerste periode van jullie kindje. Op locatie of hier in de studio.

Kosten €250,- incl de mooiste beelden bewerkt en een link naar de foto's waar je naar hatrtenlust kunt bestellen. Voor €125,- extra ontwerpen wij een mooi fluweelzacht baby album met de naam van jullie kindje voorop. 

Bruiloft

Jullie mooie dag op de gevoelige plaat. Van alleen een paar uurtjes op locatie tot een uitgebreide dag reportage, wat te denken van onze custom luxe albums?  Alles is mogelijk. Hebben wij de klik? Kom vrijblijvend binnenlopen en wie weet vinden jullie de trouwringen meteen bij onze goudsmid. Prijzen vanaf €950,- voor 5 uur fotografie op locatie.

CakeSmash

Je kleintje's eerste verjaardag is in aantocht. Hoe leuk is het om dat te vieren met een heerlijke fotoshoot met taart. Leuk voor de uitnodiging van het eerste feestje. Kosten voor een cakesmash inclusief taart en entourage €175,- neem je zelf de taart en versieringen mee dan komt de shoot op €135,-